Uw Afhaalpunt® of Automatisch afhaalpunt zoeken

Sluit het dialoogvenster

Meer over onze diensten

Een onlinepakket laten bezorgen

Bij het plaatsen van uw onlinebestelling kiest u voor bezorgen via de Afhaalpunten® of Automatische afhaalpunten van Mondial Relay. Het werkt heel eenvoudig en het is een goedkope, veilige en praktische manier.

Een door een particulier verstuurd pakket ontvangen

U kunt gebruik maken van ons netwerk van Afhaalpunten® en Automatische afhaalpunten voor het ontvangen van pakketten die verstuurd zijn door particulieren via mondialrelay.fr of een onlinemarktplaats voor consument-tot-consumentverkoop (Vinted, leboncoin, Rakuten...).

Een pakket verzenden

Wilt u zelf een pakket versturen? U kunt uw pakket naar een door u gekozen Afhaalpunt® of Automatisch afhaalpunt brengen. Er zijn geen wachtrijen en de kosten zijn lager.

Een pakket retourneren
aan uw verkoper

Ongeacht of uw artikel bij u bezorgd is door Mondial Relay of door een andere pakketbezorger, u kunt het terugsturen overeenkomstig de retourvoorwaarden die op de website van uw verkoper staan.

Milieuvriendelijke extra’s

Voor Mondial Relay is respect voor het milieu een belangrijke doelstelling. Wij garanderen dat uw gebruikte producten naar het juiste recyclingkanaal gaan.

 

Gooi uw gebruikte batterijen niet in de vuilnisbak, maar breng ze naar een Afhaalpunt® om ze in te zamelen en te recyclen.

 

Sinds 2009 kunt u uw gebruikte Nespresso-cups inleveren bij onze Afhaalpunten®.

Bent u een winkelier?

We verwijzen u graag naar onze aparte site met meer informatie over de werkzaamheden als Afhaalpunt® en over het toetreden tot ons netwerk!

Meer...
Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Veuillez patienter