Een Afhaalpunt vinden
Niets is makkelijker !

Sluit het dialoogvenster
 
Terug naar de kaart
;

 

UW DIENSTEN IN EEN AFHAALPUNT

Met meer dan 17 000 Afhaalpunten in Europa, in partnerschap met Hermes Logistics, ben je ervan verzekerd je pakje in alle veiligheid te ontvangen ben je vrij het te kunnen afhalen op het ogenblik dat voor jou het best past en op de plaats van jouw keuze !

 

ONTVANGEN VAN UW PAKKETTEN

Kies de leveringsoptie in Afhaalpunt om uw online aankopen te ontvangen. Wanneer iemand een pakket naar u toe wil sturen, kunt u het ook vragen naar uw favoriete afhaalpunt te verzenden. Haal uw pakket af waar en wanneer u wilt.

 

VERZENDING VAN PAKKETTEN

U gebruikt uw Afhaalpunt® om uw online aankopen te ontvangen? Maak ook gebruik van onze 850 Afhaalpunten® om uw persoonlijke pakketten te verzenden. Niets is zo eenvoudig?

 

RETOURNEREN VAN PAKKETTEN

Of uw bestelling nu werd geleverd in een Afhaalpunt® of niet, het retourneren van uw artikelen via uw Afhaalpunt® is mogelijk. Kijk naar de voorwaarden voor het retourneren op de website van de afzender en pak uw producten zorgvuldig in. U kunt uw retourzending volgen dankzij het ontvangstbewijs dat u overhandigd wordt. Afleveren is verzenden !

 

 
Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

U heeft geen rekening ?

Een rekening aanmaken
Veuillez patienter