MONDIAL RELAY, DE SPECIALIST IN HET LEVEREN VAN PAKKETTEN AAN PARTICULIEREN

Sedert meer dan 20 jaar, is Mondial Relay één van de toonaangevende dienstverleners voor pakketdistributie.
De grootste e-commerce verkopers hebben vertrouwen in ons.

Meer dan 2500 e-commerce ondernemers hebben vertrouwen in ons

De grootste e-commerce merken zoals Kiabi, Showroomprivé.com, Nespresso, Mistergoodeal, Aubert, Norauto, Misterauto.com… vertrouwen ons hun pakketten toe. Wij leveren elke dag uw koffiecapsules, uw laatst deco hebbedingetje, de kleding voor uw kinderen... Hun klanten beslissen mede over onze leveringswijze aangepast aan alle levensritmes. En wij werken eveneens voor kleine e-ondernemers. Bij ons dragen wij zowel zorg voor de klanten van de e-commerce ondernemers als voor de e-commerce ondernemers zelf.

Een unik netwerk van meer dan 17.000 afhaalpunten® in NEDERLAND, BELGIE, LUXEMBURG, FRANKRIJK, SPANJE EN PORTUGAL

Kleine warenhuizen, kantoorboekhandelaren, stomerijen, bloemenwinkels... : onze Afhaalpunten® zijn gevestigd in uw buurt. U kent ze, u gaat minstens éénmaal per week bij hen. Ons netwerk is uniek en zeer dicht: u vindt minimaal één van onze Afhaalpunten® dicht bij u.

De directe concurrent van de andere pakketdistributeurs

In 2010 heeft Mondial Relay een nieuw product op de markt gebracht, bestemd voor de particulieren. Om een pakket te verzenden, en het is erg eenvoudig. De klant bereidt zijn pakket voor, stapt binnen in één van onze Afhaalpunten® en overhandigt zijn pakket:het Afhaalpunt® doet de rest. Geen wachttijd, soepele openingsuren en een gegarandeerde veiligheid. Met Mondial Relay is het voordelig, eenvoudig, zeker en praktisch.

Een voordelig, eenvoudig, zeker en praktisch aanbod

Voordelig.

Met Mondial Relay betalen de verbruikers minder. En alles is mogelijk: aan huis levering of afhaling van het pakje in een Afhaalpunt®.

Eenvoudig.

Een pakket versturen of ontvangen is nog nooit zo eenvoudig geweest met alle oplossingen aangeboden door Mondial Relay. Zodra het beschikbaar is, wordt de ontvanger per SMS of per mail op de hoogte gesteld.

Zeker.

Mondial Relay vertroetelt de pakketten. Met een sterk Track & Trace systeem kan de klant het pakket volgen. Ga hiervoor naar de website van Mondial Relay (www.mondialrelay.nl). In één klik ziet u waar het pakket zich bevindt.

OPLOSSINGEN VOOR PAKKETTEN VAN 0 TOT 130 kg

Van het paar sokken tot de Amerikaanse koelkast, wij leveren elk formaat pakket. Voor elke klant leveren wij op maat oplossingen. Afhaling in Afhaalpunten® bij ondernemers in de buurt, aan huis levering op afspraak, afhaling van pakketten zwaarder dan 70 kg in Drive in de voorstad: onze oplossingen voor levering passen zich aan de wensen van de klanten... maar ook en vooral aan hun levensritmes. Het is een echte meerwaarde dat wij met op maat oplossingen leveringen aanbieden.

DE KLANTEN BESLISSEN MEDE OVER DE AFHAALPUNTEN

Ons netwerk van meer dan 17.000 Afhaalpunten® in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje en Portugal wis zeer dicht. Wat zeggen zij de gebruikers? De dienstverlening is voordelig, eenvoudig, zeker en praktisch. Onze Afhaalpunten® zijn ondernemers uit de buurt: buurtwinkels, kantoorboekhandelaren, stomerijen, bloemenwinkels... De gebruikers kennen hen, waarderen hen en ze gaan er minstens éénmaal per week langs. En vooral, het is dicht bij hen: elke verbruiker kan een Afhaalpunt® vinden dicht in de buurt.

Fermer la boîte de dialogue

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Veuillez patienter